Met grote vreugde kondigen wij de start aan van de nieuwbouw op de Eekmolenweg 2 in Wageningen! Na afronding van alle officiële procedures kunnen we nu vol enthousiasme vooruitkijken naar de realisatie van een gloednieuwe, moderne woon- en dagbestedingslocatie.

Dit betekent voor onze bewoners en medewerkers van Tarthorst en Crocusstraat dat zij naar verwachting begin 2026 kunnen verhuizen naar de splinternieuwe locatie aan de Eekmolenweg 2 in Wageningen. 

Waarom Nieuwbouw
De keuze voor nieuwbouw is ontstaan door de wens om onze huisvesting en zorgverlening te moderniseren. De huidige faciliteiten voldoen niet langer aan de moderne eisen en renovatie was financieel niet haalbaar. De nieuwbouw aan de Eekmolenweg biedt een unieke kans om zowel de huisvestingsnormen te verbeteren als de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te tillen, wat bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten.


Hoe ziet de nieuwbouw eruit
De nieuwbouw zal bestaan uit een benedenverdieping waar dagbesteding plaatsvindt en drie etages met elk 14 ruime studio’s van circa 35 m². Het perceel naast het gebouw, gecombineerd met onze bestaande locatie aan de Generaal Foulkesweg, zal een prachtig en ruim terrein vormen. Hier ontstaat een gezamenlijke binnentuin, waar onze cliënten in alle rust van het buitenleven kunnen genieten.

Samen vooruit!
Deze mijlpaal is mede mogelijk gemaakt door de toewijding, inzet en het harde werk van onze collega’s en externe partners. Samen bouwen we niet alleen aan een nieuwe fysieke omgeving, maar ook aan een verbeterde levenskwaliteit voor onze cliënten. Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit prachtige project.

Interesse in wonen op de Eekmolenweg?
Geïnteresseerden in wonen op deze nieuwe locatie kunnen contact opnemen met Zideris Klantcontact via telefoonnummer 088 513 2513 of per e-mail naar klantcontact@zideris.nl.