Afgelopen zaterdag 7 september stond opnieuw in het teken van de jaarlijkse Truckerdag, die inmiddels voor de 41e keer werd georganiseerd. Dit bijzondere evenement, opgezet door de Veenendaalse Trucker Vereniging (VTV) in samenwerking met zorgorganisatie Zideris, bezorgde de cliƫnten van Zideris een onvergetelijke dag. Zij mochten plaatsnemen in de trucks en genoten volop van de bijzondere ervaring om met de stoet mee te rijden.

Vanaf 10.30 uur vertrok de stoet vanaf het terrein van Zideris aan de Cuneraweg in Rhenen. Dit jaar volgden de trucks, vanwege een omleiding, een iets aangepaste route. Ze reden langs de zuidkant van Veenendaal, via Overberg naar Amerongen, en vervolgens via Elst en Rhenen terug naar Zideris. Onder luid getoeter trok de stoet door de regio, waarbij de rit van ongeveer 2,5 uur veel aandacht trok. De feestelijke traditie liet niemand in de omgeving onopgemerkt; iedereen wist dat het weer zover was!

Na terugkeer op het terrein werden de chauffeurs, vrijwilligers en alle betrokkenen bedankt voor hun fantastische inzet. Een uitgebreide lunch stond klaar en werd gevolgd door een feestelijke middag.

Het evenement zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van de vele vrijwilligers, sponsors, gemeenten, chauffeurs en natuurlijk de enthousiaste deelnemers en hun families. Dankzij hen was deze editie van de Truckerdag opnieuw een dag vol vreugde, verbondenheid en onvergetelijke momenten. We willen iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige evenement hartelijk bedanken!