Met veel plezier willen we jullie laten weten dat de nieuwe editie van het Zideris Magazine juli 2024 uit is! Deze keer hebben we het thema "Eigenzinnige verhalen" gekozen en nemen we jullie mee achter de schermen bij Zideris.

In deze editie gaan we op de thee bij bewoner Boris en op de koffie bij bewoner Ivo. Daarnaast bevat het magazine een interview met begeleider Bert, die ons een kijkje geeft in zijn werk en passie voor de zorg. Uiteraard zijn we ook trots om onze vrijwilligers die dit jaar een lintje hebben ontvangen, een welverdiende plek in het magazine te geven.

Maar dat is nog niet alles. Je vindt in deze editie nog veel meer interessante onderwerpen, waaronder het vrijwilligerswerk binnen Zideris en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie.

We willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan het magazine. Dankzij jullie inzet en bijdragen is het weer een mooie editie geworden.

Alle locaties vinden een aantal papieren exemplaren in hun postvak. Het magazine wordt deze week ook digitaal gedeeld met vertegenwoordigers en externe relaties. 

Klik hier voor het magazine

Veel leesplezier!