Op donderdag 29 augustus bracht onze directeur Pascal een bijzondere avond door op de groep Hollandia. Het team had hem uitgenodigd voor een kennismaking, en Pascal zag dit niet alleen als een kans om elkaar te ontmoeten, maar ook om actief bij te dragen. Gezien de onderbezetting besloot hij die avond zelf te koken. Hij had een speciaal menu samengesteld, dat hij samen met Jos, een voormalig kok van restaurant Zideris, bereidde.

Pascal en Jos gingen enthousiast aan de slag met de voorbereidingen, en een aantal bewoners hielp hen hierbij. Toen het moment van de waarheid aanbrak en de maaltijd geserveerd werd, waren de reacties gelukkig unaniem positief. De maaltijd kreeg een dikke duim omhoog van de groep, en er werd lekker gegeten en gekletst in een warme en gezellige sfeer.

"Het was bijzonder en fijn om Pascal hier even op de groep mee te maken. Toen Pascal vertrok, wilden wij hem bedanken, maar hij bedankte ons voor de ruimte om mee te kijken op de woning en voor de warme zorg." vertelt begeleider Anne-Co.

Pascal zelf was ook erg enthousiast over de ervaring: "Het geeft veel energie om met de cliƫnten te zijn en een directe bijdrage te leveren. De bevlogenheid van de begeleiding is inspirerend en mooi om te zien. Hier doen we het samen allemaal voor!" vertelt Pascal.

Het samen koken op de groep Hollandia was een succes. Het zorgde niet alleen voor een prettige kennismaking, maar bood, dankzij de beperkte bezetting, ook directe ondersteuning aan het team. Dit werd enorm gewaardeerd.